Despre noi - INTEGRA Rent a car

INTEGRA Rent a car

In urma absolvirii facultatii de Autovehicule rutiere si din pasiunea pe care am dezvoltat-o pentru domeniul auto, am inceput sa inchiriem masini. De peste 8 ani pasiunea pentru masini s-a transformat in Integra Rent A Car, timp in care am activat pe piata locala din Cluj-Napoca dar in acelasi timp am inchiriat si la celalalte aeroporturi din Transilvania.


De ce sa alegi Integra Rent A Car?

✔  Servicii de inalta calitate
Oferim servicii de calitate rent a car pentru a transforma fiecare calatorie intr-o experienta placuta si confortabila. Indiferent daca aveti nevoie de o masina pentru o calatorie de afaceri, o vacanta cu familia sau pentru a explora destinatii noi, suntem aici sa va satisfacem cerintele, oferind servicii prompte si profesionale.

✔ Flota diversificata
Detinem o flota de peste 60 de masini si suntem in continua crestere achizitionand doar ultimele modele aparute pe piata auto deoarece ne dorim ca experienta inchirierii unei masini sa fie cat mai placuta pentru clientii nostri.

✔ Preluare si predare gratuita in Cluj Napoca
La Integra Rent a Car nu trebuie sa iti faci griji in privinta preluarii si predarii deoarece ne ocupam noi, oferind acest serviciu convenabil si gratuit pentru clientii nostri! Vom asigura preluarea masinii de la locul convenit si va vom elibera de stresul deplasarii catre biroul nostru. De asemenea, la predare, putem prelua masina de la locatia dorita, economisindu-va timp si efort.

✔ Asistenta
Echipa noastra de specialisti in inchirieri auto va va asista in alegerea masinii potrivite si va va oferi sfaturi si recomandari personalizate.

 
phone whatsapp
Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...

Reincarcare
Incercam sa va reconectam la Server...

Reincarcare
Nu v-am putut reconecta la Server. Va rugam accesati butonul Reincarcare. Reincarcare 🗙